Neolith

Neolith is wereldmarktleider in gesinterd steen. Een revolutionair en innovatief architectonisch oppervlak, met superieure technische kenmerken. Bij Neolith blijven ze voortdurend evolueren, onderzoeken en ontwikkelen, want hun doel is duidelijk:

  • Inspireren en ruimtes creëren waar je écht van kunt genieten met unieke oplossingen, functioneel en duurzaam, met het meest innovatieve oppervlak, en daarbij buitengewone merkbeleving genereren.

Het mooie aan dit gesinterde materiaal is dat het ondanks de extreem grote afmetingen toch  heel dun te verwerken is.  Het is verkrijgbaar in een grote diversiteit aan kleuren, van effen wit tot  natuursteenlooks. De unieke prints en hoge kwaliteit van Neolith zorgt ervoor dat ze in hun branche toonaangevend zijn. Door het lichte gewicht en de grote afmetingen is het bovendien een ideaal materiaal voor renovatieprojecten, omdat het direct aangebracht kan worden op het bestaande oppervlak, waardoor ook bespaard kan worden op kosten en tijd bij het verwerken van het materiaal. Verder is het makkelijk schoon te maken en hygiënisch.


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten