Ritmonio Diametro 35 Wellness

De Ritmonio Diametro  35 Wellness is volledig gemaakt in Italië. Het is een nieuwe manier om met ruimte om te gaan. Hij heeft klasse, is tijdloos en elegant. Door het ontwerp tevens modulair en uitwisselbaar te maken kan hij worden afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften en stijlen.

De Diametro 35 is modulair naar behoefte met een volledig aanpasbaar systeem van douchekoppen. Ritmonio’s neiging naar innovatief en veelzijdig design komt volledig tot uitdrukking in deze lijn. De grote veelzijdigheid van het systeem stelt je in staat om te variëren tussen verschillende soorten waterstralen. De klassieke rain en spray voor een aangenaam tropische regen effect. Met de neveldouche kun je heerlijk afkoelen. Wil je massage, ook dat is mogelijk en je kunt ook nog kiezen voor een gulle en zachte waterval.

Door te kiezen voor de Ritmonio Diametro 35 Wellness impronto is het ook mogelijk om de ringen uit te wisselen met de exclusieve Prisma, Tratto, Rigo, en Punto afwerkingen. Voor het personaliseren en het bereiken van een fascinerend totaaleffect in je badkamer.

 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten