Badkamer Soho

Welkom in de vernieuwde badkamerafdeling op de begane grond, waar functionaliteit en stijl samenkomen in onze prachtige Soho badkameropstelling. Ontdek de verfijnde elegantie van onze Copper en Steel tegels, die de ruimte omhullen in luxe en trendsettende allure. Als kers op de taart voegen de schitterende Plume decortegels een extra dimensie toe aan de al indrukwekkende ambiance.

De Soho badkamer straalt klasse uit, vooral in combinatie met onze zwarte kranen en de stoere Industrial Line douchewand van Xenz. Ervaar de perfecte harmonie tussen design en functionaliteit met de Xenz Industrial Line douchewand, terwijl de Xenz Duero inbouw regendouche set zorgt voor een ontspannende douche-ervaring van topklasse.

Neem plaats in het Xenz Britt vrijstaande bad en laat de wereld even achter je. Dit opvallende element in de Soho badkamer geeft een gevoel van luxe en comfort, perfect aangevuld door het eigentijdse ontwerp van het Toto RP wandtoilet, het meest hygienische toilet.

De Soho Copper en Steel wand- en vloertegels, elk 80 x 80 cm, vormen het fundament van deze badkamer en geven een tijdloze uitstraling. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek in de Soho Plume decortegel, die een subtiel maar onmiskenbaar accent toevoegt aan de algehele pracht van de ruimte.

Welkom in de Soho badkamer, waar modern design en hoogwaardige materialen samenkomen om een badkamerervaring te creëren die zowel verfijnd als praktisch is. Upgrade uw badkamer naar een ruimte van ongeëvenaarde schoonheid met de Soho collectie.


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten