Badkamers Zwolle

Badkamers Zwolle

Badkamers Zwolle: Toe aan een nieuwe badkamer

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren of volledig te vernieuwen? Dan is het belangrijk om eerst uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wilt u een nieuwe douchecabine, een nieuw bad en/of een nieuw badkamermeubel? Nieuwe wand- en vloertegels? Misschien alles wat u nu ook heeft, maar dan in compleet andere stijl? Bij Bubbels & Jets kunt u volop inspiratie opdoen. Ook kunnen wij u helpen met een deskundig advies en indien gewenst de bezorging en montage van uw nieuwe badkamer in Zwolle verzorgen.

Badkamers Zwolle: Kom langs bij de Bubbels & Jets showroom

Bij een bezoek aan de Bubbels & Jets showroom, op ongeveer 45 minuten rijden van Zwolle, krijgt u pas echt een goed beeld van alle mogelijkheden op het gebied van badkamers. Onze showroom beslaat maar liefst 1700 m2, en biedt u de mogelijkheid om rustig onze baden, whirlpools, jacuzzi’s, douchecabines en badkamermeubels te bewonderen. Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben wanneer u bij ons langskomt? Maak dan even een afspraak!

Badkamers Zwolle: Bezorging en montage badkamers Zwolle

Bij Bubbels & Jets vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en installatie van uw nieuwe badkamer in Zwolle aan onze vakmensen over te laten. Op die manier bent u altijd verzekerd van een eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Neemt u gerust even contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.