Badkamers Vorden

BADKAMER SHOWROOM OP SLECHTS
35 MINUTEN RIJDEN VAN VORDEN

Om uw droombadkamer te kunnen realiseren kunt u zich laten inspireren uit vele badkamer- en toilet opstellingen die in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen staan opgesteld. Op sanitairgebied zijn alle topmerken leverbaar. Ervaar het zelf in onze showroom bij Bubbels en Jets, aan de Vonderweg 28B7468 DC in Enter.

showroom

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Honden toegestaan

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

foto badkamer

Een nieuwe badkamer

Wanneer uw badkamer niet aan uw wensen en behoeften voldoet, wordt u hier dagelijks opnieuw mee geconfronteerd. En dat kan voor een hoop frustraties zorgen. Dus als u de mogelijkheid heeft om uw badkamer te renoveren of misschien zelfs compleet te vernieuwen, dan is het wel zo slim om het meteen goed aan te pakken! Een nieuwe badkamer begint met het in kaart brengen van uw wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor bent u bij Bubbels & Jets aan het juiste adres!

Onze showroom

Natuurlijk kunt u volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer door online of in een catalogus te kijken. Maar u krijgt pas echt een goed beeld van uw nieuwe badkamer bij een bezoek aan de showroom. Bubbels & Jets heeft een showroom van 1700 m2 op slechts 35 minuten van Vorden waar u de complete badkamers niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt ruiken, voelen en uitproberen. Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben als u bij ons langskomt? Neemt dan contact op voor het maken van een afspraak.

foto badkamer

Bezorging en montage van uw badkamer in Vorden

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan een goede service. We streven ernaar om onze klanten zoveel zorgen uit handen te nemen, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en montage van uw nieuwe douche, bad en/of badkamermeubel in Vorden aan onze vakmensen over te laten. Zo weet u zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangesloten, en profiteert u van een optimaal resultaat.