Badkamers Apeldoorn

BADKAMER SHOWROOM OP SLECHTS
40 MINUTEN RIJDEN VAN APELDOORN

Om je droombadkamer te kunnen realiseren kunt je zich laten inspireren uit vele badkamer- en toilet opstellingen die in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen staan opgesteld. Op sanitairgebied zijn alle topmerken leverbaar. Ervaar het zelf in onze showroom bij Bubbels en Jets, aan de Vonderweg 28B7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Wc aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto's voor een sfeerimpressie

foto badkamer

Een nieuwe badkamer

Wanneer je badkamer niet aan je wensen en behoeften voldoet, word je hier dagelijks opnieuw mee geconfronteerd. En dat kan voor een hoop frustraties zorgen. Dus als je de mogelijkheid heeft om je badkamer te renoveren of misschien zelfs compleet te vernieuwen, dan is het wel zo slim om het meteen goed aan te pakken! Een nieuwe badkamer begint met het in kaart brengen van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor bent je bij Bubbels & Jets aan het juiste adres!

Onze showroom

Natuurlijk kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer door online of in een catalogus te kijken. Maar je krijgt pas echt een goed beeld van uw nieuwe badkamer bij een bezoek aan de showroom. Bubbels & Jets heeft een showroom van 1700 m2 in de buurt van Rijssen waar je de complete badkamers niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt ruiken, voelen en uitproberen. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben als je bij ons langskomt? Neemt dan contact op voor het maken van een afspraak.

foto badkamer

Bezorging en montage van uw badkamer in Rijssen

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan een goede service. We streven ernaar om onze klanten zoveel zorgen uit handen te nemen, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en montage van uw nieuwe douche, bad en/of badkamermeubel in Rijssen aan onze vakmensen over te laten. Zo weet je zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangesloten, en profiteert je van een optimaal resultaat.