Toe aan een nieuwe badkamer? Of misschien gaan jullie verhuizen en wil je de badkamer in jullie nieuwe woning compleet laten renoveren? Badkamer trends in overvloed! 5 x badkamer inspiratie 2019 + onze gloednieuwe Spa Experience!

Inspiratie

Bubbel & Jets is jouw badkamer expert in Oost-Nederland. In onze showroom in Enter vind je meer dan 50 compleet ingerichte badkamer. Volgens de laatste trends en innovaties. Van Victoriaanse badkamers tot badkuipen, douches en ontspanningsruimtes in een een landelijke stijl.

Spa Experience

We snappen dat kijken soms niet genoeg is. Een badkamer, sauna of ontspanningsruimte moet je ervaren. De structuur van de tegels voelen en alle welnessproducten zelf proberen, onder het genot van bubbels. Bubbels & jets in de meest letterlijk zin! Onze Spa Experience is een unieke ervaring voor iedereen die benieuwd is naar onze whirlpoolsystemen, hotsprings, sauna’s, douchecombinaties en andere producten. De ruimte wordt privé afgesloten voor jullie bezoek, zodat jullie in alle rust kunnen genieten.

5 x badkamer inspiratie

1.   Klassiek-modern

Lichte kleuren, een klassieke indeling met een staand toilet en toch een moderne look & feel. Onze klassiek-moderne badkamer is ideaal voor wie de ochtend in alle rust wil beginnen! 

2. 1001 nacht

De Cleopatra stoomcabine en whirlpool voorzien je thuis van alle luxe die een spa te bieden heeft. Hij is helemaal naar wens aan te passen en in diverse maten leverbaar. Een badkamer waarin jullie je onderdompelen in luxe en je letterlijk in een 1001-sprookje waant.

3. Een kleine badkamer

Heb je maar beperkte ruimte voor een badkamer, maar wil je toch maximaal genieten? Kunnen we regelen! Onze badkamer 4 11 is zeer geschikt voor kleine ruimtes. En je hoeft niet eens concessies te doen wat betreft het ligbad, die is er gewoon! De tegels zijn van Villeroy & Boch en helemaal van nu! 

4. Van bad naar douche

Op zoek naar een levensloopbestendige badkamer? Eén waarin je op hogere leeftijd ook nog prima zelfstandig in kunt douchen? Dan is het verstandig om van een bad over te stappen naar een douche. Lifetime biedt met deze douchecabine de juiste oplossing om langer thuis te blijven wonen.

5. Natuursteen

Natuursteen maakt in 2019 haar comeback in de badkamer. De oersterke kwaliteiten, in combinatie met de strakke uitstraling maken het helemaal van nu. Bijkomend voordeel van natuursteen is dat het erg onderhouds- vriendelijk is! Afhankelijk van de steensoort die je kiest, is ons natuursteen maar liefst tussen de 35 en 350 miljoen jaar oud.