24% KORTING

HotSpot Propel Alpine White Storm

incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

🌟 Ontdek de HotSpring HotSpot Propel: de ultieme combinatie van luxe en betaalbaarheid! 🌟

Stap in een wereld van ontspanning en genot met deze meesterlijke spa, ontworpen om jou de ultieme wellnesservaring te bieden zonder je portemonnee te belasten. Met zijn compacte afmetingen van 208 x 208 x 84 cm past de Propel perfect in elke tuin of terras, terwijl hij plaats biedt aan 5 gelukkige mensen, waaronder 2 heerlijke ligplekken en 3 comfortabele zitplaatsen.

Laat de stress van de dag achter je terwijl de 24 jets met verfijnde precisie geplaatst zijn om de spanning in je schouders, rug, nek, kuiten en voeten te verlichten. Dankzij de krachtige 2.5 PK wavemaster jetpomp geniet je van een scala aan massages die je lichaam verwennen en revitaliseren.

Met zijn prachtige alpine white kuip, storm omkasting en stone cover voegt de HotSpot Propel een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Laat je betoveren door de 10 veelkleurige LED lichtspots binnenin en 4 buiten, waardoor elke avond in je spa een magische ervaring wordt.

Maar dat is nog niet alles! Met functies zoals No Fault verwarming, FiberCore isolatie en het HotSpot filter van 6 m2, staat de Propel garant voor efficiëntie en betrouwbaarheid op lange termijn. En met inbegrepen extra’s zoals het Liftn’Glide cover lift systeem, Dubbelstep Smart, en een startpakket spa beheer met Aqua Finesse waterzuivering, wordt het onderhoud een fluitje van een cent.

Wacht niet langer! Trakteer jezelf op de ultieme ontspanning en creëer onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Bestel vandaag nog en laat ons ervaren team zorgen voor alles, van transport en plaatsing tot het vullen van je spa. Maak van je dromen werkelijkheid met de HotSpring HotSpot Propel! 💫🌿🛁

 

 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten