Xenz Isa 180 x 85 x 62/76

 

🛁 Ontdek Luxe Ontspanning met Xenz Isa Vrijstaand Bad! 🛁

Laat jezelf onderdompelen in pure weelde met het Xenz Isa vrijstaande bad – een harmonieuze mix van klassieke elegantie en eigentijds design. Dit meesterwerk, geïnspireerd door tijdloze thema’s, omarmt de charme van vroeger en brengt deze naar het moderne tijdperk met een unieke twist – de imposante hoge rugzijde. ( Nu te koop als showroomaanbieding. Op de aanbiedingsprijs mag nu ook nog eens het BTW bedrag in mindering worden gebracht. )

Kenmerken:

  • 🌟 Stijlvol Klassiek Design: Xenz Isa geeft een knipoog naar de klassieke badtijd, maar met een eigentijdse touch.
  • 🛀 Vrijstaande Vrijheid: Plaats het bad waar je wilt; het vrijstaande ontwerp voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.
  • 📏 Perfecte Afmetingen: Met een royale afmeting van 180 x 85 x 62/76 cm, biedt dit bad ruimte voor heerlijk ontspannen genot.
  • 🎨 Kleur: Hoogglans wit voor een tijdloze en verfijnde uitstraling.
  • 🚿 Chroom Waste en Afvoer: Elk detail is doordacht, inclusief de chroom afwerking voor de ultieme elegantie.

Dompel jezelf onder in een oase van rust, omgeven door de comfortabele contouren van het Xenz Isa bad. Zijn unieke vormgeving zorgt voor een heerlijk badmoment, elke keer weer.

Speciale Aanbieding: Bestel nu en geniet niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een speciale prijs voor het Xenz Isa vrijstaande bad. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan – verwen jezelf met pure weelde!

Verkocht


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

Thebalux Beat 1200 Tweed Moss

incl. BTW
,

Vrijstaand bad Varano met staande kraan

incl. BTW

Villeroy & Boch Colorado

Ricon Castor