Detremmerie Loop

Welkom bij de ultieme badkamertransformatie met het Detremmerie Loop vrijstaande bad! Ontdek de perfecte samensmelting van compacte elegantie en innerlijke ruimtelijkheid in dit meesterwerk van design en comfort. Met afmetingen van 150 x 65 x 55 cm past dit bad moeiteloos in elke badkamer, terwijl het van binnen verrassend royaal is.

  • Ons Detremmerie Loop bad, vervaardigd uit duurzaam solid surface materiaal, biedt niet alleen een tijdloos matte witte esthetiek, maar ook een oase van ontspanning in jouw eigen huis. Met een vrijstaand design voegt het een vleugje luxe toe aan elke badkamer, terwijl het toch ruimtebesparend is.
  • Stap binnen in een wereld van rust en verfijning, waar compacte buitenafmetingen hand in hand gaan met een innerlijke grootsheid. Laat je verrassen door de genereuze binnenruimte, ontworpen voor jouw ultieme comfort.
  • Ontdek vandaag nog het Detremmerie Loop vrijstaande bad en geef je badkamer een tijdloze, moderne uitstraling. Verwen jezelf met de luxe die je verdient, en transformeer je dagelijkse badritueel in een moment van puur genot.

Welkom bij de revolutie van badkamerdesign. Welkom bij Detremmerie Loop.

  •  

Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

,

Detremmerie Sushi vrijstaand bad

incl. BTW

Villeroy & Boch Squaro Edge 12

Hans Grohe Urquiola bad

incl. BTW

Xenz Society 145