Een betaalbare en gebruiksvriendelijke manier van waterbehandeling. Die ook nog eens extra duurzaam is. Meer gasten in uw spa en toch zuiver en helder water. Tot wel een jaar lang. Dat zou mooi zijn toch? Met het FreshWater Salt System van HotSpring een fluitje van een cent. In deze blog 4 voordelen van het HotSpring systeem.

1. Tijdbesparing

Ervaar het best mogelijke spawater dat er is, zonder dat u dagelijks uren kwijt bent aan reiniging. De titaniumcartridge van het FreshWater Salt System maakt chloor uit zout om het spawater te reinigen. Met enkel een beetje zout, genereert het systeem automatisch chloor. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan het meten van de waterwaarden en het toevoegen van chemicaliën.

2. Minder waterverbruik

Een veelgehoord probleem bij spa's en wellnesscentra is het enorme waterverbruik. Ook daar biedt dit systeem een oplossing voor. Bij aanschaf ontvangt u ter introductie het startpakket FreshWater Salt System en een waterontharder cadeau

3. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Met het bedieningspaneel stel je het systeemniveau van het FreshWater Salt System helemaal naar eigen wens in. Afgestemd op de verbruiksbehoeften. U hoeft slechts 1 maal in de 10 dagen de PH waarde te controleren en het systeem aan te passen indien nodig. Is actie vereist, ook dan geeft het systeem een melding en instrueert het u stapsgewijs. De cartridge zelf is onderhoudsvrij en doet de volledige 4 maanden (minimaal) onverstoorbaar zijn werk.

4. Minder chemicaliën

We stipten het net al even aan: dit zoutwatersysteem gebruik vrijwel géén chemicaliën. Het zet zout automatisch om in chloor. Dit voorkomt niet alleen agressieve geuren, het zorgt ook voor 'zachter water'. Geen jeukerige, droge huid en ogen! Minder chemicaliën zorgt er op zijn beurt weer voor dat het water langer schoon blijft. Win-win.

FreshWater Salt System bestellen

Zelf de voordelen van het  FreshWater Salt System ervaren? Het exclusieve zoutsysteem is geschikt voor alle spa-modellen van de Highlife 2019 Collection en voor de Limelight Collection 2019. Verkrijgbaar bij Bubbel & Jets. Bel 0570 384 000 voor meer informatie of kom langs in onze showroom in Enter.