• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Helo sauna

Helo sauna:
50 jaar kwaliteit

Als u op zoek bent naar een nieuwe sauna, dan kunt u bij Bubbels & Jets een kijkje nemen bij de Helo sauna’s. Al ruim vijftig jaar bouwt en levert Helo kwaliteit sauna’s. Het gaat over een echte sauna beleving, maar dan in een modern jasje. Maatwerk sauna’s staan centraal bij dit merk. Als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot sauna’s, dan kunnen deze met ons besproken worden. Wij zullen u dan informeren over wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Helo sauna:
beleving ervaren

Bij een sauna denkt u aan heerlijk ontspannen. Maar voordat u een Helo sauna gaat kopen, wilt u toch ook weten hoe deze eruit ziet, hoe deze voelt? U kunt het bij ons proberen. Hierdoor wordt uw beeld helemaal compleet en weet u snel wat de voordelen zijn wanneer u voor één van onze moderne Helo sauna's kiest.

Helo sauna:
Een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken om de Helo sauna’s te bekijken bij Bubbels & Jets, dan kan dat. U kunt altijd langs komen, maar u kunt ook op afspraak naar onze showroom komen. Wij hebben dan alle tijd voor u, kunnen alle vragen beantwoorden en informeren u over de mogelijkheden en de prijzen. Doordat u bij ons alles kunt proberen, weet u zeker dat hetgeen u gaat kopen precies is wat u wenst. Een goede reden om snel een afspraak in te plannen met Bubbels & Jets, zodat onze medewerkers u kunnen informeren en adviseren. U bent bij ons van harte welkom en wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

Helo Sauna Kopen? Bekijk ons aanbod

Bekijk aanbod

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000