• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Dimension one spa

Dimension one spa:
exclusieve luxe

Dimension One staat bekend als het topmerk voor een SPA. Het design, de innovatie en de exclusieve luxe spelen daarbij een grote rol. Het merk onderscheidt zich van andere spa producenten door de hoogwaardige innovaties. Steeds meer mensen maken de keuze om hier volop van te genieten, misschien bent u de volgende? Voordat u een Dimension One spa gaat kopen, is het goed om te ervaren hoe het is om erin te zitten. Deze ervaring willen wij u graag laten beleven.

Dimension One spa
beleving

Wilt u graag over uw beleving van de Dimension One spa kunnen dromen? In onze showroom heeft u de mogelijkheid om het zelf te voelen. Wat gaat u genieten van deze ervaring! U kunt hierdoor beter een inschatting maken of dit aan uw wensen voldoet. Vergelijkt en bekijkt u bij ons het hele aanbod aan spa’s en dan kunt u snel een keuze maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

Dimension One spa:
Een afspraak maken

Bij Bubbels & Jets kunt u altijd een afspraak maken en langskomen in onze showroom. Wij laten u graag beleven waar u naar op zoek bent. U weet hierdoor wat u gaat kopen wanneer u een eigen spa kiest. Als u vragen heeft, of u wilt direct een afspraak inplannen, neemt u dan nu contact met ons op. U bent bij ons van harte welkom en Wij van Bubbels & Jets hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze showroom. U zult zeer tevreden zijn over het aanbod en met een ervaring rijker naar huis gaan, of beter nog met een Dimension One spa.

Spa testen? Kom langs in onze showroom

Afspraak maken

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000