• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Badproducten

Badproducten webshop

Bent u op zoek naar badproducten? Zoekt u dan niet verder, want u kunt nu in de webshop van Bubbels & Jets kijken. Wij bieden u hier namelijk erg veel producten aan van diverse merken. Als u specifiek op zoek bent naar bepaalde producten, kunt u nu op zoek gaan. Overigens zijn de badproducten vaak ook leuk om cadeau te doen, wanneer iemand net een nieuwe badkamer heeft of samen gaat wonen. Er zijn gelegenheden genoeg om badproducten cadeau te doen. Badproducten voor een persoonlijk cadeau.

 

Ruim aanbod badproducten

Door het ruime aanbod aan badproducten, hopen wij u op vele manieren van dienst te kunnen zijn. Iedereen heeft wat anders nodig en smaken verschillen. Daar houden wij rekening mee en daarom hebben wij ook een breed assortiment voor u klaar staan. U kunt het bekijken wanneer het u uitkomt. Laat u zich daarom ook inspireren wanneer u een keer wat anders wilt. De kans is groot dat u nieuwe ideeën krijgt wanneer u alle badproducten heeft bekeken.

Badproducten bestellen

U kunt nu onze webshop bekijken en dan een keuze maken uit het ruime aanbod aan badproducten. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunnen de producten direct besteld worden. Wij zorgen er voor dat alles netjes bezorgd wordt. Kwaliteit en service staan bij ons voorop, dus daar kunt u ook op rekenen wanneer u uw badproducten nu online gaat bestellen bij Bubbels & Jets. Als u vragen heeft, dan horen wij dat graag. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn met onze fijne producten.

Populaire Badproducten

Badkamer uitzoeken? Kom langs in onze showroom

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000