Aqua Finesse Dead Sea experience

 149,00 incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

Aqua Finesse Dead Sea expierence zorgt voor een perfecte mix van sprankelend schoon helder water en de therapeutische werking van dode zeezout. Dode Zee water is een byzondere water samenstelling met speciale mineralen en zouten. De heilzame werking hiervan is al duizenden jaren bekend. Het wordt gebruikt voor huidklachten zoals exceem en psoriasis. maar ook om te onthaasten te ontspannen en te herstellen. De unieke kracht ontleend het aan de zouten en mineralen die in het lichaam worden opgenomen. De perfecte combinatie van alle elementen kunt u nu thuis in uw eigen spa ervaren. Een perfecte water behandeling en therapeutisch Dode Zee zout  nu in 1 set.

inhoud:

  • 6 kg Aqua Finesse Dode Zeezout
  • 2 flessen a 2 liter Aqua Finesse formule
  • maatbeker
  • 1 pot chloorgranulaat met maatlepel
  • gebruiksaanwijzing

 

De gepatendeerde formule van AquaFinesse werkt volgens een baanbrekende technologie, waardoor uw spawater zuiver, kristalhelder en reukloos blijft. U hoeft AquaFinesse maar 1 keer in de week te gebruiken. Het water in uw spa wordt door toepassing van Aquafinesse ook zachter. Ook kalk- en  calciumafzetting in de leidingen worden verwijdert. AquaFinesse verlengt ook de levensduur van uw spa en zijn onderdelen. AquaFineese is zo zacht dat u het op uw huid kunt merken.

Wat is AquaFinesse

AquaFinesse is een natuurlijk, milieuvriendelijk waterbehandelings systeem. Het begint meteeen te werken als u het toevoegt aan het water. AquaFinesse is zo byzonder omdat het de biofilm van bacteriën volledig weet los te maken. Deze biofilm belemmert de werking van chloor en desinfectie middelen zo ernstig doordat ze een ondoordringbare laag rondom de bacteriën vormen en het is tevens een broedplaats voor bacteriën. De biofilm voelt kleverig en slijmig aan. DE biofilm vormt zich op de jets, leidingen, wanden en cover. Aquafinesse opent de biofilm volledig waardoor de bacteriën worden blootgesteld aan de buitenwereld, waardoor ze kwetsbaar worden.Met een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel kunnen de bacteriën nu vernietigd worden. ook nieuwe bacteriën krijgen bij het gebruik van AquaFinesse geen kans meer om zich vast te hechten en een biofilm te vormen. Het is wel belangrijk om de filters goed schoon te houden. Afhankelijk van de grootte van uw bad, gaat 1 watercarebox 3 tot 6 maanden mee.

Extra informatie

Gewicht 15000 g

Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten