• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Welkom in de Showroom

Bubbels & Jets is specialist in badkamers, whirlpools en sauna's. Aan de A1 bij Enter kun je de 1700 m2 showroom van Bubbels en Jets eigenlijk niet missen. Dit geheel op badkamers, whirlpools, sauna's en keukens toegespitst bedrijf heeft met tientallen opstellingen in deze disciplines genoeg te bieden voor een weloverwogen keuze iop het gebied van complete keuken, badkamer en/of wellness inrichtingen. De twee verdiepingen  tellende showroom is vooral sfeer- en smaakvol ingericht. Je kunt er trouwens gemakkelijk verdwalen en iedere keer weer verrast worden door weer een heel andere stijl.

Stijlen 

Modern en klassiek met veel rondingen of juist superstrak lopen door elkaar heen. De topmodellen springen het meest in het oog waarmee je zou kunnen denken dat er alleen mogelijkheden zijn met een ruim budget. Dat is echter niet het geval.  Ook voor de kleine ruimtes heeft Bubbels & Jets veel innovatieve oplossingen opgesteld staan.

 
inspiratie.png 

testen

TESTEN? DAT KAN BIJ ONS!

Leuk zo'n buitenspa, maar hoe voelt dat nu eigenlijk? Is een stoomdouchecabine wel iets voor mij? Of zou ik misschien toch meer aan een klassieke sauna hebben? Zomaar wat vragen die door je hoofd kunnen spelen bij het zien van zoveel mogelijkheden.

Bubbels en Jets heeft daarop bedacht een afdeling in te richten met diverse cabines, een spa, een sauna, een stoomcabine en een whirlpool bad waarboven een indrukwekkend woud aan douchekoppen. Inderdaad, je kunt hier testen hoe een installatie in de praktijk functioneert zodat er geen teleurstellingen achteraf ontstaan.

Tevreden klanten is al  20 jaar het streven van Bubbels en Jets. Dat heeft te maken met een goed advies maar minstens net zoveel met een goede installatie en nazorg. Bubbels en Jets werkt nauw samen met een vaste groep gespecialiseerde badkamerbouwers en doet daarnaast ook installatiewerk zelf zoals het plaatsen en onderhouden van spa's , sauna's en stoomcabines.

Voor de zelfbouwer

Ben je zelfbouwer of bouw je in eigen beheer. Dan ben je bij Bubbels & Jets aan het juiste adres.  Alle technische gegevens, tekeningen en praktische adviezen van vakmensen zijn beschikbaar om tot het beste resultaat te komen

Gezondheid. 

Zowel een sauna, een spa of een stoomdouche zorgen met het afwisselen van warm en koud voor de afvoer afvalstoffen, het verhogen van de weestand, verlichting van spierpijn of gewrichtsaandoeningen en het vrijmaken van de luchtwegen. Op onze webshop leveren we veel producten die de werking ondersteunen en de beleving vergroten.

Keukens

De keukenafdeling wordt volledig nieuw ingericht. Met een nieuw concept richten we ons op een doelgroep die aansluit op onze badkamer en wellness afdeling. Binnenkort meer hierover.Badkamer, keuken en wellness in 1 hand, dat is wel zo makkelijk.

Vragen? Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar! T. 0547 384 000