• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

TylöHelo Infrarood sauna

TYLÖHELO infrarood sauna 

De TylöHelo infra rood sauna is compleet vernieuwd. Infraroodstralen dringen snel door in uw spieren en maken deze los en soepel. De TylöHelo infrarood sauna is daardoor fijn voor mensen met spierpijn, reumatische aandoeningen of stress. De warmte werkt ontspannend en vermindert vermoeidheid. Een TylöHelo infrarood sauna heeft nauwelijks opwarmtijd nodig en is daardoor snel gebruiksklaar. In een  TylöHelo infra rood sauna  worden uw pijnen draaglijker en komt u tot de ontdekking wat u jarenlang heeft gemist. Onze Helo infra rood sauna's hebben ook nog eens de allerlaagste electro magnetische straling ( EMS ) en electrische velden ( EF )


De werking van infraroodstralen


Infraroodstralen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar op de huid waarneembaar door hun warmtewerking. Grote kans dat u de voordelen kent van het gebruik van een sauna. Regelmatig saunabezoek kent nogal wat voordelen. Last van stijve spieren? Een half uurtje in een infraroodcabine doet wonderen. 

Bent u reuma- of jichtpatiënt of heeft u spierpijn? Voor u is een sauna een prima plek om te ontspannen en de ongemakken draaglijker te maken. Gezond genieten geldt zeker voor infraroodsauna's. Door het gebruik van infraroodlicht warmt uw lichaam van binnenuit op, met alle voordelen als natuurlijk gevolg.
Het exclusieve TylöHelo EvenHeat™ systeem zorgt ervoor dat elk lichaamsdeel gelijkmatig verwarmd wordt.  Het biedt komfort en zorgt voor ontslakking van het hele lichaam.

Allerlei modellen en formaten

Laat u verleiden in onze showroom en in onze testruimte waar wij een infrarood sauna opgesteld hebben staan die u ook daadwerkelijk uit kunt proberen. Immers zeg nu zelf, u koopt toch ook geen auto zonder er een rondje mee te rijden?

Bij Bubbels & Jets kunt u kiezen uit verschillende modellen en formaten TylöHelo Pure infra infrarood sauna's.  Lichttherapie, touchscreen bediening, audio en bodemheater zijn standaard . Een infrarood sauna  is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Bekijk ons gevarieerde assortiment online en in onze showroom in Enter!
Ook de prijzen van een Helo infrarood sauna zijn zeer concurerend.  

Hier ga je naar de sauna aanbiedingen:  https://www.bubbelsenjets.nl/aanbiedingen/sauna-s

Lees meer...

Vragen? Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar! T. 0547 384 000