• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

TylöHelo Sauna's

TYLÖHELO  sauna's en infra rood sauna's

TylöHelo sauna is wereldwijd de grootste saunafabrikant.  Met eigen fabrieken in Finland, Zweden, Duitsland, Engeland, Amerika en China. Overal wordt volgens dezelfde strenge eisen geproduceert.  Strenge eisen op het gebied van kwaliteit, materiaalkeuze, constructies, design maar ook op het gebied van milieu verantwoord en veilig produceren.

Een TylöHelo  sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna  niet  weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u ook  thuis  van deze heerlijke vorm van ontspanning genieten. Het TYLÖHELO  sauna assortiment bestaat uit vele series,  waarvan de meeste als maatwerk. Schitterende TYLÖHELO  designsauna’s  en TYLÖHELO  infrarood sauna's. We zijn dan ook geautoriseerd partner van TYLÖHELO  genuine sauna and steam.  Wij hebben een compleet pakket voor zowel professioneel en particulier gebruik.  Bubbels & jets levert een  perfect  aanbod in kwaliteit sauna's.  

Persoonlijk advies:

We hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het leveren, bouwen en installeren van kwaliteits suna's. De meeste speciaal op maat gemaakt. We maken vooraf een 3D tekening zodat u precies kunt zien hoe uw toekomstge sauna eruit komt te zien in uw beschikbare ruimte.  Ongeveer 15 Helo sauna's staan permanent in de showroom in verschillende modellen en houtsoorten. U krijgt advies op maat die het beste bij uw interieur, gebruik en voorkeur past. Een Helo sauna staat garant voor jarenlang gezond en ontspannend genieten.

Infra rood sauna,s

De nieuwe TylöHelo Pure infra, infrarood sauna's staan nu bij ons in de showroom. De nieuwste carbontechnieken zijn hierin toegepast, daardoor zijn ze 20 % energiezuiniger dan anderen en geven de beste warmte verdeling.  Ze hebben de laagste electrische straling en velden en zijn daardoor ook het veiligst voor uw gezondheid, Maar ze geven vooral een halfuur heerlijke warme ontspanning voor onder andere sporters en mensen met aandoeningen zoals reuma, artritus en fibromyalgie.  Door de  prachtige uitstraling, de mooie materialen en de standaard ingebouwde accessoires zoals audio en lichttherapie is het een lust voor alle zintuigen en spieren. 

Accessoires zoals geuren of thermo- / hygrometers vind je op:  https://www.bubbelsenjets.nl/webshop/
Hier ga je naar de Helo website:  http://www.helo-sauna.de/
H
ier vind je onze sauna aanbiedingen: https://www.bubbelsenjets.nl/aanbiedingen/sauna-sLees meer...

Vragen? Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar! T. 0547 384 000