rechte keukens

De rechte keuken is de meest verkochte keuken in Nederland. 1 op de 3 keukens is recht en dat is niet zo verwonderlijk.  Door de vele mogelijkheden komt een rechte keuken bijna in elke ruimte en woonomgeving tot zijn recht. Een rechte keuken is vaak niet zo prominent aanwezig en dat is soms wel handig als deze zich bijvoorbeeld in een woonkamer bevind. Ook in appartementen of oudere woningen met een kleinere smallere keuken zie je vaak een rechte keuken. Creatieve oplossingen zijn vaak nodig om de ruimte optimaal te benutten. Een rechte keuken hoeft niet klein te zijn. Echte design oplossingen en grote afmetingen kunnen ook verrassende oplossingen bieden in een studio ofwel een design omgeving.
Een rechte keuken kan in alle stijlen worden uitgevoerd. Zowel in de landelijke keuken, alsook in de design keuken en houten keukens.
Stap onze showroom eens binnen en proef de sfeer en toewijding die alleen een echt familiebedrijf u biedt. Wij helpen u graag. Natuurlijkkunt u ook een afspraak maken zodat  we uw wensen vrijblijvend kunnen bespreken.

 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten