• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Badkamers Nijverdal

Badkamers Nijverdal: Tijd om de badkamer van uw dromen te realiseren?

Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige badkamer, kan dit dagelijks voor aardig wat frustraties zorgen. Dus wanneer u de kans krijgt om uw badkamer te renoveren of misschien zelfs volledig te vernieuwen, dan is het zeker aan te raden om die kans te benutten. Een nieuwe badkamer begint met het in kaart brengen van uw wensen en behoeften en het opdoen van inspiratie op het gebied van badkamers Nijverdal. En daarvoor bent u bij de showroom van Bubbels & Jets aan het goede adres!

Badkamers Nijverdal: Kom langs bij de Bubbels & Jets showroom

Of u nu alleen een nieuwe douchecabine of wastafel wilt laten plaatsen of uw complete badkamer onder handen wilt nemen, in de Bubbels & Jets showroom bent u aan het goede adres voor het inwinnen van deskundig advies en het opdoen van inspiratie. Bubbels & Jets heeft een showroom van maar liefst 1700 m2, op nog geen 20 minuten rijden van Nijverdal waar u op uw gemak alle badkamers kunt bekijken. Er is ook de mogelijkheid om een aantal stoomcabines, jacuzzi’s en whirlpools uit te proberen. Maak even een afspraak als u zeker wilt weten dat we alle tijd voor u hebben als u bij ons langskomt.

Badkamers Nijverdal: Bezorging en montage badkamers Nijverdal

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan een goede service. Daarom bieden wij u tevens de mogelijkheid om ook de bezorging en montage van uw nieuwe badkamer uit handen te nemen. Zo weet u zeker dat uw badkamer in Nijverdal op de juiste wijze wordt geplaatst en geïnstalleerd. Dankzij onze ervaren vakmensen profiteert u altijd van een optimaal resultaat. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Nieuwe badkamer? Kom langs in onze showroom

Afspraak maken

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000