• Persoonlijk ontwerp Persoonlijk ontwerp
  • Alle A-merken Alle A-merken
  • Van ontwerp tot realisatie Van ontwerp tot realisatie
  • Duidelijke offerte Duidelijke offerte
  • Afspraak = afspraak Afspraak = afspraak

Badkamers Enschede

Badkamers Enschede: Klaar voor een nieuwe badkamer?

Wilt u uw badkamer renoveren of misschien zelfs wel compleet vernieuwen? Dan is het zaak om eerst uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wilt u een nieuwe douchecabine, een nieuw bad en/of een nieuw badkamermeubel? Nieuwe wand- en vloertegels? Misschien alles in een compleet andere stijl? Bij Bubbels & Jets kunt u volop inspiratie opdoen. Ook kunnen wij u helpen met een deskundig advies en indien gewenst de bezorging en montage van uw nieuwe badkamer in Enschede.

Badkamers Enschede: Kom langs bij onze showroom

Bij een bezoek aan de Bubbels & Jets showroom krijgt u pas echt een goed beeld van alle mogelijkheden op het gebied van badkamers . Onze showroom beslaat maar liefst 1700 m2, en biedt u de mogelijkheid om onze badkamers te bekijken, te ruiken, te voelen en uit te proberen. En dat op nog geen 30 minuten rijden van Enschede. Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben wanneer u bij ons langskomt? Maak dan even een afspraak!

Badkamers Enschede: Bezorging en installatie

Bij Bubbels & Jets vinden we een goede service heel vanzelfsprekend. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en installatie van uw nieuwe douche, bad, badkamermeubel en/of badkamertegels in Enschede aan onze vakmensen over te laten. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Nieuwe badkamer? Kom langs in onze showroom

Afspraak maken

Badkamers, whirlpools en sauna’s zijn onze specialiteit.

badkamer

Badkamers

50 volledig ingerichte luxe badkamers van 150 x 175 cm tot volledig ingerichte badkamers met ontspanningsruimtes met whirlpools, stoomcabines en zelfs sauna's ziet u in de showroom van Bubbels & Jets. Geen enkele opstelling heeft dezelfde vorm, grootte of samenstelling. Ook krijgt u een perfecte indruk van de wand- en vloertegels in de badkamer.

Lees verder...
buitenspa

Jacuzzi's

Een buitenspa,, spa, buitenwhirlpool of in de volksmond ook wel Jacuzzi genoemd in uw tuin is een heerlijk plekje voor de dagelijkse ontspanning. Een plek waar u met familie en vrienden kunt bijkomen van een hectische week. U kunt zich weer even helemaal onthaasten, ontspannen en herstellen in een HotSping Spa of Dimension One buitenspa of jacuzzi.

Lees verder...
sauna

Sauna's

Een sauna of infrarood sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna niet weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u nu ook thuis in een Helo sauna of infrarood sauna van deze heerlijke vorm van gezonde ontspanning genieten.

Lees verder...
vloerwand

Wand- en Vloertegels

Wand- en vloertegels spelen een belangrijke rol bij het uitzoeken van uw badkamer. Bubbels & Jets heeft een uitgebreide en zorgvuldig uitgekozen tegelcollectie in de showroom. Opstellingen zijn niet alleen op tegelborden maar vaak ook in een van de meer dan 50 complete badkameropstellingen te bewonderen. Ook de uitgebreide collecte woonvloeren is zeer actueel met de nieuwste stijlvolle uitstraling.

Lees verder...

Vragen? Bel tijdens kantooruren:
T. 0547 384 000