Badkamers Almelo

BADKAMER SHOWROOM OP SLECHTS
20 MINUTEN RIJDEN VAN ALMELO

Bent je op zoek naar een badkamer op rijafstand van Almelo? Om je droombadkamer te kunnen realiseren kun je je laten inspireren uit vele badkamer- en toilet opstellingen die in diverse kleuren, materialen enuitvoeringen staan opgesteld. Op sanitairgebied zijn alle topmerken leverbaar. Ervaar het zelf in onze showroom bij Bubbels en Jets, aan de Vonderweg 28B7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Wc aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

foto badkamer

Een nieuwe badkamer in de buurt van Almelo

Wanneer je badkamer niet aan je wensen en behoeften voldoet, wordt je hier dagelijks opnieuw mee geconfronteerd. En dat kan voor een hoop frustraties zorgen. Dus als je de mogelijkheid heeft om uw badkamer te renoveren of misschien zelfs compleet te vernieuwen, dan is het wel zo slim om het meteen goed aan te pakken! Een nieuwe badkamer begint met het in kaart brengen van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor bent je bij Bubbels & Jets aan het juiste adres! Bekijk nu jouw nieuwe badkamer op rijafstand van Almelo!

Onze showroom

Natuurlijk kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer door online of in een catalogus te kijken. Maar u krijgt pas echt een goed beeld van je nieuwe badkamer bij een bezoek aan de showroom. Bubbels & Jets heeft een showroom van 1700 m2 op slechts 20 minuten van Almelo waar je de complete badkamers niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt ruiken, voelen en uitproberen. Wilt je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben als u bij ons langskomt? Neemt dan contact op voor het maken van een afspraak.

foto badkamer

Bezorging en montage van uw badkamer in Almelo

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan een goede service. We streven ernaar om onze klanten zoveel zorgen uit handen te nemen, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om ook de bezorging en montage van je nieuwe douche, bad en/of badkamermeubel in Almelo aan onze vakmensen over te laten. Zo weet je zeker dat alles op de juiste wijze wordt aangesloten, en profiteert je van een optimaal resultaat.