HotSpring Spa’s en Riptide zwemspa’s

Een oase van rust en ontspanning

Creëer de ultieme
wellness ervaring bij jou thuis

HotSpring Spa's vs Riptide Zwemspa's: Wat past bij jou?

Je bent van harte welkom in onze showroom, waar je zowel HotSpring Spa’s als Riptide zwemspa’s kunt ervaren. Beide zijn geweldig, maar ze bedienen verschillende behoeften. Hier leggen we uit wat elk type spa uniek maakt en hoe je de beste keuze kunt maken.

HotSpring Spa's: Ultieme Ontspanning en Hydro Massage

HotSpring is de go-to voor pure ontspanning. Je komt thuis na een lange dag, stapt in je HotSpring Jacuzzi en je ervaart gelijk rust. Het is niet alleen een traktatie voor jou, maar voor het hele gezin. Geniet van de gezondheidsvoordelen van hydro massage zonder je huis te verlaten.

We helpen je graag bij de zoektocht
naar de jacuzzi van je dromen!

Pluspunten van HotSpring
  • Diverse prijscategorieën, altijd scherp geprijsd
  • Ideaal voor gezinnen en individuele ontspanning
  • Populair in wellness centra en vakantieparken
Riptide Zwemspa’s: zwemmen
en ontspannen in één

Heb je altijd al een zwembad in je tuin willen hebben maar heb je niet genoeg ruimte? Een Riptide zwemspa is de oplossing. Ze zijn compact maar bieden door de tegenstroom een oneindige zwemervaring. Of je nu een recreatieve zwemmer bent of een duursporter, er is een Riptide voor jou.

Waarom Kiezen?

Het korte antwoord is, je hoeft niet te kiezen. Als je ruimte (en budget) het toelaat, waarom niet beide? Maar als je moet kiezen, onthoud dan: HotSpring is puur voor ontspanning en wellness. Riptide biedt daarentegen een sportieve uitdaging mét de optie om daarna te ontspannen.

Laat je verrassen en inspireren in onze showroom

Bezoek onze showroom vandaag nog en vind de spa die bij jou past!